Tjänster

Helentreprenör

Vid omfattande arbeten måste flera olika experter, var och en med sitt ansvarsområde, vara delaktiga. Vi vill att du som kund bara ska luta dig lugnt tillbaka och inte ha besvär med att höra av dig till många olika företag inom el, vvs, måleri etc. Vi är din helentreprenör, vilket innebär att vi tar ett samlat ansvar från start till avslut av projektet. Allt arbete som behöver göras går via oss och våra samarbetspartners.

Det här är någonting som är mycket uppskattat av våra kunder! Våra kunder är till 80 procent privatpersoner men vi vänder oss även till företag och även försäkringsbolag. Självklart så ser vi till att anpassa vårt arbete om det finns särskilda behov eller önskemål. 

 

Plattsättning

Ända sedan 1992 har vi arbetat med plattsättning, och det vi inte kan om plattsättning är inte värt att veta! För våra kunders trygghet är företaget behörigt i BKR (Byggkeramikrådet). Det innebär att vi har genomgått Byggkeramikrådets kurser i hur man arbetar enligt branschregler, material och juridik. Vi arbetar mest med plattsättning i badrum eftersom det är det som är mest efterfrågat, men vi har självklart kompetens att lägga plattor även i andra utrymmen.

Det finns en mängd olika plattor att välja på och det är till syvende och sist en tycke om smak och funktion. Känner du dig osäker på vilken typ av plattor som skulle kunna passa bäst så ger vi tips och råd!

Badrumsrenovering

Oavsett vilket badrum du drömmer om så ser vi till att ge dig ett som du kan glädja dig åt i många, många år framöver. En badrumsrenovering är en av de större och priset kan variera, beroende på materialval. Vi hjälper alla som vill ha vår hjälp med badrumsrenovering, alltifrån “budgetvarianten” till de mer påkostade.

När det kommer till den här typen av renoveringar så krävs det ett samarbete mellan många olika yrkesgrupper. Vi erbjuder en totalentreprenad vilket innebär att vi tar ett samlat grepp, vilket givetvis är till nytta och bekvämt för dig som kund. Vi samordnar så att både rörmokare, elektriker och snickare arbetar i ett team för att ditt badrum ska bli färdigt utan onödiga dröjsmål.

Bygg

Utöver badrumsrenoveringar så finns det hos våra medarbetare en stor kompetens inom övrig byggservice. Ni kan med fördel vända er till oss för att få hjälp med diverse snickeriarbeten, alltifrån det lilla till det stora jobbet, det är dina önskemål, förutsättningar och behov som avgör!

Till exempel så kan vi utföra köksrenoveringar eller andra slags renoveringar i lägenheter, villor eller kontor. Ibland vill våra kunder få hjälp med mer omfattande renoveringar och vid andra tillfällen kan det vara ett nytt kakel i köket som de ber oss att sätta upp. Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mera om hur vi kan hjälpa dig!

Pesonen & Seppänen Bygg AB    |    070-591 94 89     |    info@psbygg.se

Pesonen & Seppänen Bygg AB
Mobil: 070-591 94 89
E-post: info@psbygg.se